Treniraj lako

Saradnja

Preporučite klijente i počnite zarađivati već danas!

Zašto nas preporučiti?

Partnerstvo je jedan od najjednostavnijih, ali najprofitabilnijih načina zarade na internetu. Šaljete nama klijente, tj. sportske klubove i škole sporta, na naš sistem, a mi ćemo vam za to platiti.

Kako mogu zaraditi novac kao parner?

Sve što trebate učiniti je preporučiti nas koristeći svoj affiliate link kog dobijete nakon registracije, na vašoj web stranici, blogu i/ili društvenim mrežama. Prate se svi klikove i transakcije koje dođu preko vašeg linka kako biste mogli biti plaćeni ali i vi vidite na partnerskom portalu u stvarnom vremenu.

Koliko mogu zaraditi?

Možete zaraditi  za svaku preporuku koja rezultira uspješnom prodajom i pretplatom sportskog kluba. Ne postoji ograničenje koliko možete zaraditi vršenjem promocija.

Koji su minimumi isplata?

Zahtijevamo minimalni saldo od 20,00 EUR prije obrade partnerske isplate. Ovo smo postavili kako bismo izbjegli sve lažne probleme s našim affiliate programom.

Kada ću dobiti isplatu?

Isplatu vršimo prema NET30 pravilima za povrate i stornacije. Na primjer, provizije dobijene u prvom mjesecu bile bi isplaćene od 15-og trećeg mjeseca (NET30).

Kako da se prijavim?

Treniraj Lako sistem se sastoji i od našeg partnerskog programa. Pritisnite dugme “Postani partner” ispod kako biste se registrovali i pridružili se našem programu i dobili vaš jedinstven link.

Šta ako mi nije jasno kako sistem radi i kako da ga predstavim svojim klijentima?

Slobodno se javite ili na ovaj link ili putem emaila ili kontakt forme pa da se dogovorimo za demo i upoznavanje sa sistemom i da vam odgovorim na sva vaša pitanja i sugestije. Radujemo se suradnji sa vama.

Počni sa zaradom već danas!